Oplev Høje-Taastrup - se nærmere på følgende brochurer

SkulpturGuiden er din vejviser til kommunens kunstværker, bygninger, bydele, kunstnere m.m.
Kunst er ikke kun noget, der skal nydes på museer og gallerier. Derfor har Høje-Taastrup kommune og flere virksomheder igennem årene købt kunst til udendørs opstilling. Tanken har været at udsmykke byrummet og bygninger og tilføje en æstetik, som alle, der kommer forbi, kan glædes ved.

Størstedelen af kunstværkerne er synlige og lettilgængelige, men der findes steder, hvor det kun er personer med ærinde på stedet, der lægger mærke til dem. Formålet med nærværende skulpturguide er netop at synliggøre udvalgte værker og give eventuelt interesserede muligheden for også at nyde disse.

Du kan bruge SkulpturGuiden enten hjemme fra din computer, eller du kan tage den med dig på mobilen.

Besøg www.SkulpturGuide.dk på din smartphone mens du er ude at se kunstværkerne. Så har du hele SkulpturGuiden i lommeformat.

Skulpturguide

Oplev Høje Taastrup - en inspirationsmappe

Hvad enten du repræsenterer en virksomhed eller en institution, eller om du er medarbejder, borger, besøgende eller turist, så er der helt sikkert steder, udflugtsmuligheder og aktiviteter i Høje-Taastrup Kommune, du ikke kender – muligheder, som du og dine kolleger og kunder eller din familie og venner kan nyde godt af!

Derfor har vi udarbejdet denne inspirationsmappe ”Oplev Høje-Taastrup”: Vi vil gerne sætte fokus på, hvordan natur, kultur og idrætsfaciliteter kan bruges som rammen om aktiviteter og oplevelser for dig og din virksomhed – eller dig og din familie og venner. Præsentationerne er korte og hentet på en række hjemmesider – derfor er der også links til disse, så du har nem adgang til opdateret og yderligere information om den enkelte aktivitet eller seværdighed.

Udflugter, temadage m.m.
I kan for eksempel bruge mappen, når I tilrettelægger temadage og udflugter: sådanne dage er en god anledning til at lære jeres nærmiljø bedre at kende på en festlig og inspirerende måde.

Kommunens hoteller kan bruge mappen til inspiration, når der skal tilrettelægges aktiviteter i forbindelse med kurser og konferencer – eller tilbydes weekend- og ferieophold med et aktivt tema.

En række aktiviteter er umiddelbart tilgængelige. Andre kræver, at man kontakter pågældende forening for at høre nærmere om mulighederne for et særarrangement – mange foreninger tager positivt imod en sådan udfordring.

Vi håber, inspirationsmappen giver jer lyst til og baggrund for at komme i gang med at opleve Høje-Taastrup!

Du kan hente brochuren på linket nedenfor.

Besøg http://en.calameo.com eller download som pdf.


Bliv forelsket i Høje-Taastrup
Buernes By, byen midt imellem – betegnelserne er mange. Høje-Taastrup ligger midtvejs mellem Roskilde og København og er tæt på det hele, både Roskilde Domkirke og Tivoli og rådhuspladsen i København og med blot syv minutter til Køge Bugt Strandpark med sand og vand. Bo i Høje-Taastrup - så er det let at få set det hele, både de mange lokale seværdigheder og alt, hvad hele københavnsområdet byder på. For forbindelserne med motorvejsnettet og tog eller busser er i orden.
     
Hent brochuren "Bliv forelsket i Høje-Taastrup" på linket nedenunder.

Tilknyttet fil:   Høje-Taastrup Brochuren (800 KB) 


Vestegnen Rundt på Cykel
Vestegnen består af en række kommuner på Københavns Vestegn, som byder på hver deres dejlige cykeloplevelser gennem skov, strand og marker og gennem byer og landsbyer med attraktioner og seværdigheder. Du får en smagsprøve på hele Vestegnens dejlige cykelland ved at prøve den nye Vestegnsrute, som lægger vejen igennem alle syv kommuner på Vestegnen. Turbeskrivelse og kort
finder du i pjecen. Længden på ruten svarer til en maratondistance på ca. 42 km! Du kan også vælge at nyde hver kommune for sig. Pjecen præsenterer syv lokale ruter med
kort og beskrivelse af turen.

Hent brochuren "Vestegnen rundt på cykel" på linket nedenfor.

Tilknyttet fil:  Vestegnen rundt på cykel (3,91 MB)


Visit Vestegnen
En masse praktiske informationer om de mange mange attraktioner, som alle befinder sig på den københavnske vestegn: museer og attraktioner, sport, vandre- og cykelruter, havne og rekreative områder, teater og musik, historiske landsbyer, kirker og gudshuse, særlige bygningsværker, overnatning, hovedbiblioteker. Med adresser, åbningstider, beskrivelser, netadresser og et landkort. 
Hent brochuren "Visit Vestegnen 2018" på linket nedenfor.


Tilknyttet fil:  http://ipaper.ipapercms.dk/IshojKommune/Vestegnsguiden/visitvestegnen18/?page=1

 

 og: http://www.visitvestegnen.dk


Motionsruter
Der er lavet 24 motionsstier på baggrund af forslag fra aktive motionsudøvere i foreninger i Høje-Taastrup Kommune. Ruterne er så vidt muligt placeret i det kommunale stisystem. Stierne i byerne har fast underlag, og de bliver ryddet for sne om vinteren og er belyste på hele strækningen. 

På Høje-Kommunes hjemmeside kan du hente de første pjecer med ruter, samt finde links til Iforms hjemmeside, hvor du kan se de ruter, der endnu ikke er kommet på pjece.

http://friluftsguiden.dk/

Se mere:

http://www.htk.dk/.../Paa_tur_i_det_fri/Vandrestier.aspx

https://www.friluftsraadet.dk/sites/friluftsraadet.dk/files/media/document/Hoeje%20Taastrup_Kloeverstifolder.pdf

https://www.htk.dk/Fritid/Aktiv-fritid/Loebe-og-vandreruter#Kloeverstier-taastrup|TaastrupSt-Vridsloesemagle-12km|TaastrupSt-StVejleaadal-7km