Taastrup Lokalavis

Adresse:
Marievej 1D, 2630 Taastrup
Telefon:
43772630
Hjemmeside:
https://www.sn.dk/

Sjællandske Medier er et lokalt ejet aktieselskab med flere tusinde aktionærer. Selskabet udgiver DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske samt 42 ugeavistitler. Selskabet driver desuden flere digitale medier, reklamebureau, lokalradio, videoproduktion samt to rotationstrykkerier.

Sjællandske Medier har redaktioner og kontorer i 35 sjællandske byer. Sjællandske Mediers fællesfunktioner, bl.a. direktion, stabsfunktioner, økonomi og teknik, har hjemsted i Ringsted.

Læs evt også vores årsrraport og CSR rapport.

sn.dk

Sn.dk – Sjællandske Nyheder er Sjællands førende nyhedssite med nyheder fra hele Sjælland udenfor København. Sn.dk er en del af Sjællandske Medier og fælles hjemmeside for Sjællandske Medier A/S’ dagblade, DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske.

Redaktioner

Sjællandske Medier har 42 redaktioner og afdelinger. Direkte kontaktoplysninger til redaktionerne finder du på vores kontaktside

Dagbladet
Ringsted, Køge, Roskilde, Lejre, Taastrup, Stevns, samt Faxe og Sorø fælles med Sjællandske.

Frederiksborg Amts Avis
Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge og Hørsholm.

Nordvestnyts redaktioner
Holbæk, Nykøbing Sj. samt Kalundborg fælles med Sjællandske.

Sjællandskes redaktioner
Næstved, Slagelse, Vordingborg, Stege samt Faxe/Haslev og Sorø fælles med DAGBLADET. Ugeaviser:

Ugeaviser

Selskabet udgiver 42 gratisomdelte ugeaviser/distriktsblade (titler) med et samlet ugentligt oplag på 885.000 eksemplarer samt yderligere 245.000 eksemplarer hver anden uge på Sjælland og Møn.

Gratisaviserne har hjemsted i Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Tårbæk, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Frederikssund, Roskilde, Glostrup, Ballerup, Søborg, Rødovre, Taastrup, Greve, Køge, St. Heddinge, Haslev, Ringsted, Borup, Hvalsø, Holbæk, Nykøbing Sj., Kalundborg, Høng, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Stege og Nykøbing Falster.

Trykkerier

Selskabet driver rotationstrykkerier i Ringsted og Holbæk.

Lokalradioer

Radio SLR
Radio SLR har studie i Næstved og nyhedsredaktioner i Kalundborg, Holbæk, Faxe, Næstved, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner, og samarbejder med SN.dk. Hovedvægten er lagt på underholdende radio med lokale og regionale nyheder. Radio SLR er en del af Dansk RadioReklame, som samarbejder om nationale reklameaftaler. Radio SLR ejes 100% af Sjællandske Medier A/S. Vi sender til størstedelen af Region Sjælland.

Radio Køge
Radio Køge er en af Danmarks ældste kommercielle radiostationer, der startede sine udsendelser 10. oktober 1987. Siden starten har Radio Køge været inde i en stadig stigende udvikling, og ifølge Gallup A/S er Radio Køge med hensyn til dækning og lyttetid blandt de absolut største kommercielle radiostationer i Danmark. Radio Køge er endvidere udstyret med de mest moderne produktions- og afviklingssystemer, og med 2 sendere placeret i Køge Kommune (Hhv. Køge centrum og Borup) og 1 sender centralt i Stevns Kommune, dækker Radio Køge en stor del af Midt- Øst og Sydsjælland.

Lokal tv

24Produktion er en produktionsenhed under Sjællandske Medier A/S. 24Produktion er visual storytelling med en mangeårig erfaring inden for tv-branchen. Vores DNA er kreativ historiefortælling både det kommercielle og redaktionelle. Vi arbejder med værdiskabende kommunikation til alle platforme. Professionelt fra første idé til færdig produktion. Vi brænder for at fortælle historier med stort engagement, og udfordrer helst vores kunder for at nå den bedste løsning. Det er en vigtig del af vores produktion at skabe noget der giver værdig for andre.

 

Reklamebureauer

Sjællandske Medier/Holst Reklamebureau, Næstved og RA Reklame, Roskilde.