Læringsspiral

Adresse:
tranemosevej 4 2640 Hedehusene
Hjemmeside:
https://spejderneslejr.dk/da/sadan-ser-vartegnet-spejdernes-lejr-2022-ud

Spejdernes lejr 2022 varetegn
En knap 29 meter bred ’læringsspiral’ med sytten overdækkede, halvåbne hytter med vinduer farvet i verdensmålenes farver er det bærende element i vartegnet for Spejdernes Lejr 2022. Vartegnet vil samtidig fungere som et mødested og udflugtsmål for Hedeland Naturparks brugere og skoleklasser efter lejrens afholdelse.
Med vartegnet er der skabt et smukt lærings- og mødested i unikke naturomgivelser. Udover at give besøgende et tiltrængt mødested i læ for al slags vejr er det også et interaktivt læringssted, der, i tråd med spejdernes værdier, sætter fokus på verdensmålene og vores fælles ansvar for kloden.

Læringsspiralen’ er placeret på et 40 cm højt plateau, og består af sytten, 7.5 m2 store hytter placeret i en spiralform. Hver ’verdensmålshytte’ sætter fokus på et verdensmål og fungerer samtidig som et opholdssted, hvor man kan se ud på de rå omgivelser gennem det farvede sikkerhedsglas.
I ’Læringsspiralens’ centrum er der en træplatform udformet som et verdenskort, der både kan fungere som opholds- og spisested for skoleklasser og andre besøgende. 

’Læringsspiralen’ er placeret på et 40 cm højt plateau, og består af sytten, 7.5 m2 store hytter placeret i en spiralform. Hver ’verdensmålshytte’ sætter fokus på et verdensmål og fungerer samtidig som et opholdssted, hvor man kan se ud på de rå omgivelser gennem det farvede sikkerhedsglas.

Projektet er tegnet af arkitekt MMA Søren Yde og udviklet i samarbejde med I/S Hedeland og Spejdernes Lejr.