Deltag i fotokonkurrencen 2023 og vind flotte præmier.

Udigvet 24.06.2023(Vinderbilledet 2022)

 

Fotokonkurrence 2023

Fotokonkurrencerne i de tidligere år blev en succes som fortsætter i 2023.

Årets tema i 2023 er ”Byområderne Nærheden og Høje Taastrup C”

Sådan skal du gøre:

 1. Tag et eller max 3 billeder af Byområderne Nærheden og Høje Taastrup C i Høje-Taastrup Kommune. Motivet skal afspejle den omfattende byudvikling der er sket i de seneste år. Billedet skal vise at det er interessant at besøge kommunen – et motiv, som viser at Høje-Taastrup er en moderne og attraktiv kommune at bo, leve og arbejde i.
 2. Brug sommeren til at finde og fotografere de bedste motiver og send dem til Høje-Taastrup Turistforening senest den 15. august 2023.
 3. Du sender billederne til os på mailadressen, spatzek@kroppedal.dk alternativt på adressen som findes på vores hjemmeside: turist@hojetaastrup.dk
 4. Ved fremsendelse giver du samtidig tilladelse til, at vi må kontakte dig med vores nyhedsbrev, hvor vi vil vise flere af de indsendte fotos – og du giver os samtidig tilladelse til at vi må anvende dit foto.
 5. Når vi har modtaget alle foto – vil en kompetent gruppe under ledelse af Lars Spatzek, udvælge de bedste tre foto. Gruppen består bl.a. af borgmesteren Michael Ziegler, historiker Else Trier, gallerist Flemming Jørgensen fra Galleri Kingo, Lars Spatzek fra Kroppedal Museum.
 6. Der er interessante præmier til de bedste fotoer:
  præmie: Gavekort til Taastrup ByMidte på kr. 3.000
  2. præmie og 3. præmien er gavekort på hhv. 2.000 og 1.000 kr. til forretninger Taastrup ByMidte.
 7. Når vinderne er fundet, vil Høje-Taastrup Turistforening invitere alle deltagere og medlemmer af foreningen, til en interessant aften, Her vil alle indsendte foto blive vist og vinderne får overrakt deres præmier af borgmester Michael Ziegler.

Kom nu i gang: Turistforeningen glæder sig til at modtage dine billeder inden d. 15. aug 2023