1. spadestik til opførelse af verdens største gokarthal

Udigvet 26.01.2019Byggeriet af verdens største gokarthal er sat i gang i Høje Taastrup

 

Gråkjær bygger kæmpe indendørs gokartbane for Racehall A/S i det regionale fritidsområde i Høje Taastrup.

Byggeriet af verdens største indendørs gokartbane, Racehall CPH, er fredag sat i gang i Høje Taastrup og ventes klar til åbning inden årets udgang.

 

Det er firmaet Racehall A/S, der står bag Racehall CPH. Racehall ejer allerede Nordeuropas største indendørs gokartbane (målt på køreareal), der ligger i Aarhus, men med Racehall CPH tages et størrelsesmæssigt spring: Den nye hal i Høje Taastrup, der opføres af entreprenøren Gråkjær, bliver nemlig 10.050 m2 – det er 33 % større end den i Aarhus.

 

Racehall CPH bliver dermed klart større end både sin navnesøster og konkurrenterne andre steder i verden.

 

”Den ekstra store bane giver mulighed for, at banens gæster vil opleve endnu flere udfordringer og oplevelser – og det er i tråd med Racehalls ambition om at være kendt for både kvalitet, sikkerhed, læring og højoktane oplevelser for alle aldersgrupper” udtaler Flemming Thomsen fra Racehall.

 

”Racehall CPH vil tilbyde sjov, action og læring for både børn og voksne, private og firmaer, og udover gokartbanen rummer Racehall CPH også restaurant og konferencefaciliteter i en 1.300 m2 stor administrationsbygning”.

 

Godt kørevejr og flere aktiviteter

At anlægget opføres som en indendørs gokartbane, betyder ikke bare, at gæsterne er sikret godt kørevejr hele året: Det betyder også, at anlægget kommer til at overholde alle støjgrænser.

 

Der vil senere komme flere spændende aktiviteter på området: Gokarthallen optager kun en fjerdedel af det areal, som selskabet bag Racehall ejer i det regionale fritidsområde.

 

Racehall CPH opføres ved krydset mellem Roskildevej og Bondehøjvej i Høje Taastrup – en central placering, tæt på København med gode trafikforbindelser og tæt på både motorvej og offentlig transport.

 

Byggeriet bliver genkendeligt på sine Ferrari-røde elementer i facaden. Og de kommende gæster kan godt begynde at glæde sig: Byggeriet ventes færdigt i løbet af 2019, så de første gæster kan tage banen i brug inden årets udgang.

 

”Jeg er virkelig begejstret over, at vi nu realiserer det første store projekt i det regionale fritidsområde, siden Copenhagen Air Experience åbnede for en del år siden. Det bliver en stor og synlig  attraktion, og jeg er sikker på, at Racehall CPH viser vejen for andre, der vil drive aktiviteter i området”, siger borgmester Michael Ziegler.

 

Fakta:

Den nye Racehall CPH og de øvrige kommende aktiviteter etableres på et areal vest for Bondehøjvej og ud mod Roskildevej.

 

På samme side af Bondehøjvej, men tættere på Holbækmotorvejen, findes i forvejen Copenhagen AirExperience, hvor stedets gæster for sjov eller som led i faldskærmstræning kaster sig ud i det frie fald i aircentrets vindtunnel.

(Pressemeddelelse fra entreprenøren)