Shop

I Høje-Taastrup har du mange forskellige shoppingmuligheder. Ved Taastrup Station og Hedehusene Station ligger de to gamle og hyggelige handelsgader Taastrup Hovedgade og Hedehusene Hovedgade. Her findes et væld af butikker for enhver smag. Syd for Høje Taastrup Station ligger City 2, som er et af Nordeuropas største indkøbscentre, hvor man sagtens kan bruge en dag i de omkring 100 forretninger. Her er også forlystelser på torvet og syv biografsale. Den svenske møbelgigant IKEA ligger ved tilkørslen til Holbækmotorvejen sammen med McDonald's, Toys R Us og Elgiganten m.fl.

City 2

City 2, Taastrup - http://city2.dk

City 2 har eksisteret som indkøbscenter i hele 38 år. I 1982-1989, 1996-1997 og 2014 blev City 2 moderniseret og opdateret, så det passede til tidens tendenser og shoppingbehov.

I City2 finder du masser af butikker, cafeer, biograf, fitnesscenter, en 350m2 gratis lejeplads til børnene, Staderne – City2’s madmarked & spisehus og Copenhagen Designer Outlet, hvor du får store besparelser på designertøj fra danske og internationale brands. Der er 3000 gratis p-pladser lige uden for døren.

Fløng Party Telt

Birkevang 20. 2640 Hedehusene - tlf. 40336200 - http://www.floengpartytelt.dk/

Grennessminde

Snubbekorsvej 18 2630 Taastrup - tlf. 43990470 - http://www.gminde.dk/projekter/det-okologiske-gartneri/

Økologisk Gartneri

Hedehusene

Hedehusene

Byder på muligheder for at handle med bredt spektrum af butikker med flere supermarkeder, gode parkeringsmuligheder, flere restauranter og beværtninger. Hedehusene Hovedgade er forsynet med et bredt udvalg af butikker. Med sin stationsnære beliggenhed er Hedehusenes forretninger først og fremmest et godt tilbud til turisten, der skal besøge Hedehusenes attraktioner, eller som skal proviantere til en tur ud i det nærliggende Hedeland.

Se mere på http://hedehusene-erhvervsforening.dk/wp/

IKEA Taastrup

Mårkærvej 15, 2630 Taastrup - http://www.ikea.dk/

IKEA tilbyder et bredt sortiment af funktionelle og veldesignede boligindretningsprodukter til priser, der giver så mange mennesker som muligt råd til at købe dem. Det er den centrale idé bag alt, hvad IKEA laver – fra produktudvikling og indkøb til de metoder, IKEA bruger for at sælge deres produkter i IKEA varehuse verden over. 
 
Alle og enhver kan fremstille et produkt af god kvalitet til en høj pris eller et produkt af lav kvalitet til en lav pris. Men for at fremstille gode produkter til lave priser skal man udvikle metoder, der er omkostningseffektive og innovative. Det har været IKEAs fokus, siden virksomheden blev etableret i Småland i Sverige.

Meny ved Blåkildegård

Blåkildevej 2. 2630 taastrup - tlf. 43324000 - http://meny.dk/butik/meny-taastrup

Meny i Blåkildecentret  er et nyt indkøbscenter for Taastrup SydØst området.

Centret blev udvidet og moderniseret og opfylder således kravet til et moderne supermarked med daglige varer for lokalområdet og for oplandet.

Se mere på http://meny.dk/butik/meny-taastrup

Nielsen Glas

Kuldyssen 1. 2630 Taastrup - tlf. 20949016 - http://nielsenglas.dk

Taastrup Bymidte

Taastrup Hovedgade - http://taastrupbymidte.dk

Hvis du slentrer en tur på hovedgaden vil du på hver side af gaden finde butikker, med hvert deres unikke særpræg. Her kan du finde alt fra god vin og mad, mode og velvære. Taastrup Hovedgade er indrettet til du både kan cykle, gå eller komme i bil. Der er gode parkeringsmuligheder, tæt på alle butikkerne. 

Hver dag står butikkernes personale klar til at hjælpe og guide dig med god og personlig betjening. Her er intet stress og jag – hvilket altid skaber en hyggelig stemning i byens lokale gade.

Taastrup Torv

Taastrup Station - http://taastrup-torv.dk/

Med direkte adgang og synlighed fra såvel Hovedgaden, S-tog Stationen og den kommende Busterminal opføres nu et projekt med attraktivt beliggende butikker i stueplan.

Projektet står færdigt efteråret 2013. Butikkerne kommer til at fremstå med god loftshøjde og transparent facade.

Kunder til butikstorvet kan benytte sig af ca. 300 gratis parkeringspladser i det tilknyttede parkeringshus.