Biblioteker

Bibliotekerne er ikke kun årtusinders samlede viden på hylderne. De har også en vifte af spændende tilbud for både børn, unge, voksne og ældre. Kom ned i kommunens biblioteker og se, hvad der rører sig. Du vil måske opdage, at biblioteket ikke er så "støvet" endda.
Se mere om bibliotekerne på: https://bibliotek.htk.dk

Kirker

Kirkerne i Høje-Taastrup lader dig træde tilbage og fordybe dig i historien. Fra den ældste kirke, Høje Taastrup Kirke, der blev bygget omkring år 1100, til den nyeste, Rønnevang Kirke fra 1976, er kirkerne alle et besøg værd.

Kultur & Fritid

Høje-Taastrup er rig på både kulturelle oplevelser og aktiviteter i naturen. Om du vil ud og køre gokart eller se veteranjernbanen, så er der noget for enhver smag.

Museer

Museerne i Høje-Taastrup er både byhistorie og det mere specielle - for eksempel æblemuseet Pometet. Der er rig mulighed for både at dykke ned i de arkæologiske skatte gemt under Taastrups muld og i de højere luftlag med Ole Rømers astronomiske instrumenter.

Natur

Høje-Taastrup Kommune rummer flere større naturområder:

Vestskoven, Porsemosen,Hedeland, Hakkemosen og St. Vejleå med Vallensbæk Mose.

Naturområderne er alle sammen offentligt tilgængelige og udgør den perfekte ramme for gå- eller løbeturen eller en dag i det fri med picnickurven under armen.

Se mere om naturområderne i kommunen:

Seværdigheder

Høje-Taastrup byder på mange seværdigheder, blandt andet de første tegn på liv for 13.000 år siden (Kallerupstenen) og statuen af Ole Rømer ... og meget mere.

Sport

Der er masser af sport og aktiviteter i Høje-Taastrup, både hvis du vil deltage eller hvis du bare vil kigge på. Besøg en af idrætsparkerne, svømmehallerne eller en skydebane og få en aktiv oplevelse.

Teatre og biografer

Du kan gå i biffen eller i Teater i Høje-Taastrup kommune.