Besøg vores Instagram

På vores Instagram-profil, instagram.com/jegelskerhojetaastrup, vil du kunne se billeder fra hvad der sker rundt omkring i Høje-Taastrup. Men vi har brug for din hjælp! Læs mere under "Street Team."

#jegelskerhojetaastrup

Vis at du er stolt over at bo i Høje-Taastrup. Hvis du har en Instagram-profil og tager et billede til en forestiling, et event eller bare noget udendørs i Høje-Taastrup, så upload det til Instagram og forsyn det med hashtagget #jegelskerhojetaastrup.

Sådan gør du:

Trin 1 Trin 2 Trin 3 Trin 4
Trin 1
Tag billedet.
Trin 2
Justér billedet som du har lyst til.
Trin 3
I billedets beskrivelse skal du bare inkludere #jegelskerhojetaastrup - og så ellers trykke upload!
Trin 4
Dit billede er nu med i hashtag-puljen og vil snart blive vist på denne side!

Hver uge udvælger vi desuden de bedste billeder fra #jegelskerhojetaastrup og lægger dem op på vores Facebook-side. Dine billeder vil være med til at skabe liv og stolthed omkring at bo i Høje-Taastrup.

Street Team

Har du lyst til at tage billeder og hjælpe til med at skabe liv på vores Instagram-profil og vores generelle profil? Vi søger engagerede borgere i Høje-Taastrup og omegn, der har lyst til at tage med til events og begivenheder i vores kommune og tage billeder til vores officielle Instagram-profil.

Du får login og password til vores officielle Instagram-profil og er dermed med til at gøre Høje-Taastrup til et levende og spændende sted.

Der er også mange fordele i det:

  • Fribilletter til events, forestillinger og andet i Høje-Taastrup og omegn
  • Et specielt ID kort, der identificerer dig som medlem af Street Team'et
  • Der bliver afholdt arrangementer/fester, kun for Street Team'et
  • Adgang til den officielle Instagram-profil - du tager billeder som Turistforeningen!

Hvordan kommer jeg i betragtning?
Vi skal bede dig om at tage 3 billeder rundt omkring i Høje-Taastrup og uploade dem til din egen Instagram-profil med hashtagget #jegelskerhojetaastrup. Skriv derefter inde på vores Facebook-side med links til billederne.

Hvis du ikke har en Instagram-profil, kan du nøjes med at tage 3 billeder med din smartphone og sende dem til os på vores Facebook-side eller på mail: info@hojetaastrup.dk